Nu al enkele maanden geleden
Maar voor mij hoor je nog steeds niet tot het verleden
Ik denk nog elke dag aan jou
Ik hou zooooo veel van jou
Elke keer ik je zie
Ik weet niet wat het is
Maar het is niet gewoon een stomme verliefdheid als uit onzen kindertijd
Nee elke keer ik je zie
Doet het pijn
Maar ik mag het niet laten zien
Nee je mag het niet weten
Maar vanbinnen doet het pijn
Is alles zomaar ineens voorbij
Voel je dan helemaal niets meer voor mij?
Kon ik het je maar zeggen
Nee ik durf het niet
Zou je me wel begrijpen
Zou ik je ooit nog kunnen bekijken als je me zegt dat het niet meer wederzijds is
Kon ik maar weten wat jij dacht
Ik wil een glazen bol
Dat zou handig zijn
Maar dat heb ik niet dus zou ik het van jouw willen horen
Ik zou het gerust nog eens willen proberen
En jij?