Ik zie je staan
wil wel naar je toe lopen
maar het lukt me niet
Met een paar stappen en enkele woorden
zou ik je dichter dan ooit kunnen brengen
Maar je blijft zo ver weg
Ik voel je aanwezigheid
kan het niet verdragen
dat jij daar staat en ik hier
Oog in oog met je beste vriend
nog zeg ik niets, doe ik niets
draai m'n hoofd en voel de pijn...
(31/08/2002)