Ga mee in m'n dromen, ga mee
Zie wat ik voel, voel wat ik zie
Wandel met me aan die stranden
Kusten van een verre oceaan
Pak m'n hand en hou me vast
Laat de wind je lichaam strelen
Kijk en zoek een schelp
Om straks te horen,
Als je weer ontwaakt,
De zee ruisend in de nacht.
Geef me nog een laatste kus
Je ogen nog gesloten
Droom in mijn dromen
Als je wilt.