Een vreemd gevoel,
bekruipt mij.
In mijn maag,
ontwikkelt zich een knoop.
Mijn hoofd,
gevuld met watten,
En in mijn buik,
krioelen vlinders.
Mijn denkvermogen daalt,
en gedachten,
Leiden hun eigen leven.
ik denk,
Dat ik wel weet,
wat het is,
dat vreemde gevoel,
dat mij bekruipt,
’t voelt goed,
ik ben verliefd!