Als dromen alleen maar dromen zijn waarom is het dan als je ergens bent,
waar je nog nooit bent geweest en jij de plaats toch herkent.
Of iemand verteld jou een boeiend verhaal en je vindt het gek,
op dat moment te denken - dit had ik toch al eens eerder dit gesprek.
En vaak als je wakker wordt door gerinkel vanuit jou droom,
heel toevalig rinkelt dan op dat moment de telefoon.
Dan weet je toch wel zeker je kan er niet omheen,
dromen zijn meer dan dromen alleen.
Het zijn geestelijke krachten verborgen achter een sluierachtig gordijn,
die zich niet alleen bij mij maar ook bij anderen pas openen
in hun onderbewustzijn.