Een lichtje in het duister dat ben jij voor mij,
zonder woorden enkel het begrip ik wordt weer blij.
Het is toch gewoon een vriend zullen velen zeggen,
wat je daar voor band mee kunt hebben is niet uit te leggen.
Je bent er bij een vrolijk moment,
maar ook waneer het even niet mee zit,
heb ik zoiemand als jou nog nooit gekend.
je maakt mij weer aan het lachen- geeft mij weer pit.
Voor de een ben je een klever in de ander zijn ogen kun je het vast niet alleen aan,
kunnen mij de poekel af - hopelijk blijft onze band nog heeeeel lang bestaan..