Ik denk dat ik niet langer kan verbergen,
Wat ik van binnen voor je voel,
Ik denk dat ik niet langer wil verbergen,
Wat er in mijn hoofd omgaat
Als ik aan je denk,
Als ik bij je ben.
Ik wil niet langer verbergen,
Dat ik je waanzinnig leuk vind,
Ik wil niet langer,
niet durven zeggen,
Dat je meer voor mij betekend,
Als ik eigenlijk zou willen.
Maar ja, liefde laat zich niet leiden
Op het pad waar ik het hebben wil,
Liefde laat zich niet kneden,
In de vorm waarin ik het hebben wil.
Misschien moet ik er maar van genieten,
Durven te voelen,
Niet bang zijn om gekwetst te worden,
Maar wat,
Als ik durf uit te spreken,
Wat ik voel,
Waarvan ik droom
En jij denkt daar zo anders over,
Wat dan?
De ontdekking
Dit is nieuw,
Dit is anders,
Zo fijn.
Aanvullend,
Spannend.
We ontdekken elkaar,
Ieder antwoord,
Op iedere vraag die ik je stel,
Ontlokt me tot meer vragen.
Je maakt me nieuwsgierig,
Prikkelt mijn belevingswereld,
Zet me aan het denken.
Die paar momenten tot nu toe,
Laten me snakken naar meer,
Laten me fantaseren.
Ik wil ontdekken wie je bent,
Nu je een tipje van de sluier,
hebt opgelicht.
Een mens,
Zo mooi,
Van binnen en van buiten,
Een mens zoals jij,
Maakt me blij dat ik je ken.