Als je een nieuwe kans in het leven
grijpen kan,
pak hem dan met beide handen aan,
laat hem niet voorbij gaan,
uit angst, vewarring of schuldgevoel.
Als je een nieuwe kans in het leven,
grijpen kan,
blijf dan niet bij het verleden staan,
en grijp die kans,
met beide handen aan!
Als je een nieuwe kans in het leven,
grijpen kan,
twijfel niet en ga ervoor,
die nieuwe kansen komen zelden,
en wachten echt niet eeuwig hoor.
Als je die nieuwe kans,
Niet hebt kunnen of willen grijpen,
rouw dan niet,
om wat had kunnen zijn,
maar leer te leven,
met je leven en het feit,
dat het schijnbaar zo heeft moeten zijn.
Luister
Luister naar die stem diep van binnen,
Luister naar de stem van je hart,
Luister naar je eigen gevoel.
Voel de vlinders vliegen,
Voel de warme golven,
Voel de spanning tussen ons.
Accepteer die gevoelens,
Accepteer de spanning,
Accepteer de verwarring.
Probeer niet nu al te beslissen,
wil niet nu al weten,
wat de toekomst brengt.
Wees niet bang voor je gevoel
het heeft echt allemaal een doel.
Een beslissing zul je ongemerkt maken,
en eventueel verdriet,
heb je al verwerkt,
misschien zonder dat je het hebt gemerkt.
Het geluk zal je daarna zeker vinden,
omarm het, grijp het en laat het nooit meer gaan!