De enige die je kan vertellen,
wat goed is,
Dat ben je zelf.
De enige die je kan zeggen,
Wat het beste voor je is,
Dat ben je zelf.
De gene die je kan helpen,
Kan liefhebben
En kan begeleiden,
Met raad en daad
En een luisterend oor ter zijde staan,
Dat is er niet 1, dat zijn er meer,
Maar dat ben ook ik.
Maak alsjeblieft gebruik,
Gebruik van de wetenschap,
Dat juist in tijden zoals deze,
Er mensen zijn,
Die je “nu niet”, “dan niet” en “nooit niet”,
Zullen laten vallen,
Of je er alleen voor zullen laten staan,
Weet alsjeblieft dat we bestaan!