De eerste keer:
De eerste keer dat ik je zag,
ik daagde je uit,
je ging erop in,
je gaf me mijn zin,
je schonk mij je lach,
ik schenk jou mijn hart,
jij mij de jouwe,
na 2 jaar wordt ik jou bruid,
niemand krijgt ons nog apart,
ik zal altijd van je blijven houden!