Jouw aandacht laat me leven,
steeds naar nieuwe doelen streven.
Jouw woorden geven mij kracht,
meer dan ik ooit had verwacht.
Jouw vriendschap toont geloof en hoop,
Ik voel me soms,
alsof ik op roze wolken loop.
Jouw liefde geeft mij energie,
en maakt dat ik het leven zie,
als mooi, wonderlijk en oprecht,
nu weet ik weer,
Waar ik voor vecht!