Ik wil eens even danken
Voor wat ik allemaal heb
Ook al komt het wel wat laat
En had ik best veel pech
Ik heb geen dure dingen
Geen auto of een boot
Ook geen diamanten ringen
En mijn flat is ook niet groot
Ik kan niet op vacantie
Naar een duur ver land
Maat dat kan me niet schelen
Want ik woon toch aan het strand
Mijn kleren zijn gekregen
En ik eet geregeld brood
Maar als ik eens een biefstuk neem
Dan neem ik hem wel groot:P
Maar ik heb een andere rijkdom
Die zit diep in mijn hart
Want al die aardse dingen
Daaraan is niks aparts
Alle mensen om me heen
Waar ik steeds kan schuilen
Daar is geen rijkdom ,,, nee geeneen
Waarmee ik dit wil ruilen
Dus weet ik zeker en vast
Dat ik een rijkaard ben
En dat ik heel hard heb geboft
Dat ik de vriendschap ken
Shadow