Als ik nu zou kunnen kiezen,
Dan waren we nu samen,
Koos ik voor jou,
Misschien niet voor altijd,
Maar wel op dit moment.
Als ik nu zou kunnen kiezen,
Dan hielp ik je hier doorheen,
Wist ik wat ik zeggen moest,
Had ik niet het idee,
Volkomen nutteloos te zijn.
Als ik nu zou kunnen kiezen,
Dan sloeg ik mijn armen om je heen,
En hield je stevig vast,
Zou bovendien de juiste woorden spreken,
Woorden vol vertrouwen en geloof.
Helaas kan ik nu niet kiezen,
Helaas moet ik afwachten,
Aan je denken,
Voor je duimen,
Er voor je zijn wanneer het nodig is.
Mijn enige keuzes van het moment,
Terwijl er eigenlijk niets te kiezen valt.