ik denk aan je als je er niet bent
ik kijk naar je als ik je zie
ik hou van je als ik je warmte voel
jij bent iemand die niemand kent
jij bent iemand maar niemand weet wie
jij wilt iemand vinden dat is je doel
wij zijn samen waneer niemand het weet
wij houden van elkaar wanner niemand het voelt
wij zijn liefde maar ook wel eens leed
wij zijn de roos waar liefde op doelt
++ik ben van jou jij bent van mij en samen zijn wij wij++