Bomen die staan in de wind
Elke dag opnieuw
Nooit eens schuilen
In de zomer brengen ze pracht
Een groene hemel voor ons
Vogels die erin huizen
Tijdens de winter zijn ze kaal
Slapen een hele tijd
Alsof ze dood zijn
Geen teken van leven
Jaar in, jaar uit
Nooit zullen ze stoppen
De vingers van moeder aarde