Ik wil je hand pakken,
Mijn armen om je heen slaan,
Bemoedigende woorden spreken.
Ik wil je laten weten,
Dat ik er voor je ben,
Dat je veel voor mij betekent.
Ik wil je laten voelen,
Wat ik voel,
Het gevoel van liefde,
Liefde in je hele lijf.
Het gevoel van warmte,
Van vertrouwen en geluk,
We gaan het vinden,
Vinden bij elkaar,
Samen staan we sterk,
Samen gaan we het maken,
Nu, en in de toekomst,
Geloof me maar!