Vier lieve O-tjes die zaten bij elkaar
dichtbij elkaar.
Vier lieve O-tjes die zaten bij elkaar
op een mooie dag zo eens in het jaar.
Waarover spraken zij, die vier daar bij elkaar
daar bij elkaar.
Waarover spraken zij, die vier daar bij elkaar
op een mooie dag zo eens in het jaar.
’t Was over lief en leed en wat ieder hen dat deed
ieder hen dit deed.
’t Was over elkaar respecteren en loslaten gaan
op een mooie dag zo eens in het jaar.