de sportievling lijkt opprvlakkig een
aantrekklijk geval.
hij is populair,en goed gebouwd.
moet zich na een partijtje voetballen,douchen,
dus hij zal ook wel schoner zijn,
en lekkerder ruiken dan de meeste andere jongens.
maar let op,
de sportieveling is een bezetene,
hij traint in de week,
hij voetbalt op zijn vrije dagen,
gaat kijken naar andere wedstrijden,
bestudeert in het weekend de andere wedstrijden op tv.
dus wanneer zie je hem?
precies!!
en als hij dan een uurtje voor je heeft,
kun je er zeker van zijn dat het is,
om je de fijne kneepjes uit de doeken te doen van...
... VOETBAL ...
dit gedicht is opgedragen aan ronny,en sommig vrienden
over hun wereld ...de sportwereld...