Ik weet niet hoe ik het je zeggen moet,
ben op zoek naar mooie woorden
om het je te vertellen.
Maar er zijn geen woorden voor.
Ik lag huilend in jouw armen
maar jij deed maar door,
kuste me.
En het deed zo’n pijn
want heel diep in mij weet ik
dat het niet juist was.
Ik had je moeten vertellen
dat ik iets anders voel.
Ik had moeten lopen,
heel ver weg van jou.
Ik voel niets meer voor jou,
kan niet meer met je praten.
Ik ben de vriend in jou verloren,
kan niet meer bij je zijn,
maar ik weet niet hoe ik het je zeggen moet...