Mijn liefste (07-09-2002)
Voor de zoveelste keer heb je weer bewezen
De liefste op aarde dat ben jij!
Met telefoontjes en prachtige lovesongs
maak je me keer op keer weer blij
Nu ook weer, ik ben ziek
En wie belt als eerste op?
Natuurlijk, dat ben jij!
Je zet mijn ellende daarmee even stop
Al woon je duizenden kilometers ver
Wat wij hebben is zo bijzonder
De liefde die spreekt uit kleine dingen
Nee... ik wil nooit meer zonder
Nooit meer zonder jou
Mijn liefste, trouwste vriend
Laat mij ook voor jou dat zijn
Wat jij zeker hebt verdiend
Jouw liefste...