Als een pareltje rolt het over jou wang,
als een diamandje schittert het door de zon op het behang.
Tranen zijn geen gewone druppeltjes moet je weten,
want zij hebben heel veel te betekenen.
Als er iemand plots uit jou leven zal gaan,
zullen er altijdt wel een paar pareltjes ontstaan.
Of waneer je op iemand bent waar je alleen maar van mag dromen,
dan komen er tranen in stromen.
Maar ook waneer je niet verdrietig maar helemaal in je nopjes bent,
rollen er soms tranen van plezier wat een ieder wel kent.
Ieder mens wordt wel eens geconfronteerd met een traan,
en ik weet- zelfs de stoerste mensen laten zich wel een gaan.
Huilen hoort gewoon in jou leven,
en het kan jou soms een opgelucht gevoel geven....