Je hebt een ander (26-01-1989)
Langzaam ben je mijn leven binnengekomen
Stap voor stap
heb je de deuren naar mijn hart geopend
Gewoon...
Door te zijn wie je bent
Door een enkele lieve lach
Ik heb nu de laatste poort voor je open gezet
De laatste poort in de beschermende muur,
die ik rond mezelf had opgebouwd
Je bent nu vrij om door te lopen
Maar nu...
je hebt een ander...