Zomer '89
Vakantie, zon en....
eindelijk bij jou!
Lang heb ik hierop moeten wachten
Maar dat wachten werd beloond
'n Jaar lang hebben we geschreven
En ik ging meer en meer
verlangen naar jou!
Toen je me schreef
dat je zo ziek was geweest,
wilde ik het liefst gelijk naar je toekomen
Maar helaas...
Pas maanden later vertrokken we
Waren we op weg naar jou...
Zomer '89
Met jou was ik gelukkig!