Je sluit je ogen (1988)
Ik heb je leren kennen,
doordat je altijd naar me keek
Steeds weer zochten jouw blikken de mijne
Lang heb ik je mooie, blauwe ogen kunnen weerstaan
Maar uiteindelijk hebben zij de strijd gewonnen
En kruisten onze blikken elkaar
Nu zoeken mijn ogen de jouwe
Tevergeefs!
Nu je me eindelijk voor je hebt gewonnen,
sluit je je ogen voor mij...