Lol hebben met verkeerde mensen
Wat kan ik nog meer wensen
Ik dacht dat je beter was dan zij
Dit doet echt veel pijn bij mij
Waarom lol met hun
Niet dat ik je de lol niet gun
Maar waarom zij
Waarom geen vrienden van mij?
Zij hebben me kapot gemaakt
Over wantrouwen gewaakt
Het bloed onder mijn nagels gestolen
Het voor ruzies in gerolen
Waarom doe je me dat aan
Moet ik je alleen daarvoor laten gaan
Een leven waar ik zo van geniet
Nee dat kan ik niet
Ik kan niet zonder jouw
De jongen van wie ik zoveel houd
Waarom deed je me die pijn aan
Als jij met hen om wilt gaan
Dan moet je mij maar laten gaan
Want dit kan mijn hart niet aan