Geketend aan wat ze van mij verwachten
zo ver verwijderd van mijn doel
verankerd in mijn donkere gedachten
stel ik me vragen, 'n heleboel
zelfs m'n slaap niet onverstoorbaar,
doet me deze nacht nog pijn,
zijn m'n kreunen duidelijk hoorbaar...
morgen zal ik bij je zijn.