ben je eens niet lekker
gaat het eens niet goed
baal je als een stekker
omdat je het weer zeggen moet.
altijd de zelfde vraag,
vaak hetzelfde antwoord.
alsof het zo gaan moet...
is het vaak het gaat goed.
want al is het eens een keer
dat jij je niet goed voelt
zeg je gauw het gaat goed.
omdat je niet weet wat je anders zeggen moet...
en wanneer iemand je vraagt
gaat het echt wel goed
gaan bij mij de tranen branden,
omdat je toch eerlijk zijn moet...
dan wend ik mij een seconde af
en dan voel ik me laf...
omdat ik niet eens echt durf te zeggen,
en bang ben uit te leggen...
waarom ik me zelf bescherm
met woorden,die maar woorden zijn...
want als ik telkens moet verwoorden,
doet dat alleen maar pijn.
dus lieve mensen om mij heen
denk nu niet dat ik niet wil
dat mensen dat aan mij vragen,
of dat ik het niet zeggen wil.
het is een zelfbescherming
dan doet het niet zo`n pijn
want wie zou nou niet willen ...
altijd gelukkig te zijn!!