Jouw ogen
Mijn leven heeft zoveel diepe dalen gekend
Aan zulke trieste verhalen raak je nooit gewend
Het is zeker wreed, wat mij is overkomen
Maar als ik het wilde vertellen, werd ik nooit serieus genomen
Maar als ik het jou vertel, zie ik iets bijzonders in jouw ogen
Ze stralen oprechtheid uit, ze zeggen dat ze mij wel geloven
Een echte vriendin te ontmoeten na zoveel jaar
Voor mij beteken je goud, echt waar
Rosie