Het is niet dat ik je vergeten wil
Jou niet meer wil zien staan
Maar ik ben gewoon bang dat het opvalt
Bang dat ik onderuit zal gaan
Het is jammer dat ik je niet kan zeggen
Hoe mooi je bent
En dat vroeger toen we vrienden waren
Je me nooit goed hebt gekend
Je blijft altijd in m’n hart
Jouw plek zal nooit verdwijnen
Een speciale plaats voor jou
Omringd met roze lijnen
Een brandend hart
Waar je nooit meer weg zult gaan
En al spreek ik je nooit meer
In m’n dromen vindt onze vriendschap
Een nieuw bestaan
Even was het weg
Maar nu zie ik je weer huilen
We zoeken elkaars troost
In elkaars armen waar we schuilen
Een illusie is het wel
Maar mag ik er aan denken deze dag
Het was heel diep weggezonken
Tot ik jou vannacht weer zag