Liefdesbloed
Als er iemand is in je leven,
die je steeds weer vreugde brengt
Als er iemand is in je leven,
die je zonnestralen schenkt
Als er iemand is in je leven,
die dat allemaal met je doet
Dan is 't waard daarvoor te vechten
Dan zit er liefde in je bloed