Wie goed doet,goed ontmoet:
was het maar altijd waar.
Want al wie goed doet
is ernaar op zoek,nietwaar?
Je hoopt op een beloning
na een goede daad;
maar dat is niet altijd mogelijk.
Je weet je echt geen raad.
Hoe beloon je ouders
die voor hun kinderen zorgen?
En familie en vrienden?
't Is soms echt een probleem.
De grootste beloning heet:LIEFDE
en daar is iedereen blij mee;
het kind en de volwassene,
want liefde is universeel.