ik wou dat deze bloemen echt waren
dan zou het mijn bezorgdheid vast beter verklaren
ik zou je vertellen in geuren en kleuren
wat er zonder jou thuis gaat gebeuren
ik weet het het is niet lang
en toch ben ik een beetje bang
Waarom? dat weet ik zelf niet
toch zal ik heel veel aan je denken
en je zoveel mogelijk liefde schenken