ik vertel aan de duisternis mijn liefde voor jou
ik zing in de wind hoeveel ik van je hou
de bomen,de sterren,het water had mijn haar bespat
het daglicht dat door een spleetje glipt
de vrucht die ik in mijn handen houd
bedek ik met dichterlijke kussen
ik word warmte gewaar ik de bittere kou
maar hoe moet ik toch mijn liefste
vertellen dat ik van je hou??????