Eindelijk is het ervan gekomen,
hiervan konden we vroeger alleen maar dromen.
KRC is in de Champions League geraakt,
en dat heeft vele supporters van ons geraakt.
Het heeft bloed, zweet en tranen gekost,
maar na 94 minuten werden we toch verlost.
Wesley, Koen en heel de ploeg waren blij,
eindelijk waren ze van de zenuwen vrij.
Eerst kon ik het niet geloven,
zoiets hadden ze ons niet kunnen beloven.
Eindelijk zitten we bij de grote kampioenen,
echt teveel om op te noemen.
Donderdag was er nog es spanning,
want bij wie in de groep, dat was pas spanning.
Het werd een groep waar we alleen maar van konden dromen,
Real Madrid, As Roma en Athene zullen naar ons toe komen.
Misschien maken we niet veel kans om door te gaan,
maar trekken wij ons totaal niets van aan,
we gaan gewoon genieten van al deze sterren.
Raul, Zidane en Totti, laat ze maar komen,
hier is waar wij van dromen.
Bedankt KRC, om ons dit te geven,
dit is voor ons echt leven!