waarom moest je ons zo vroeg verlaten
jouw tijd was nog niet gekomen
de helft van je leven lag nog voor je
nooit zal ik in het echt nog je lachende gezicht kunnen zien
als we met de hele familie samen kwamen
dat waren momenten waar je van genoot,dat zag je
je vroeg altijd naar onze punten op school
en een goed rapport verdiende een centje
een minder rapport verdiende ook wel iets
en dan zei je:"volgende keer beter" en je lachte
maar nu je er niet meer bent gaat het niet meer
maar weet dat je altijd in mijn hart blijft voortleven
en dat ik je nooit zal vergeten.