LIEVE YVONNE VAN HARTE GEFELICITEERD.
JE HEBT HET VANDAAG DE 9 DE SEPTEMBER ,
GEPRESTEERD.
JIJ BENT NU OP DE TAXI VOOR DAG EN DOUW.
MAAR KIJK GOED UIT WANT IK HOU VAN JOU.
VIND HET WEL LEUK DAT JE WEER WERKT.
EN WEER JE LIEVELINGSBAAN.
MAAR RIJ VOORZICHTIG MET DE TAXI.
EN KOM S,AVONDS VEILIG WEER AAN.
WANT IK WEET OP DE TAXI VIND JIJ HET FIJN.
MAAR BEN OOK BLIJ ALS JE AVONDS.
WEER GEZELLIG BIJ MIJN KAN ZIJN.
VEEL PLEZIER MET JE NIUWE BAAN LIEVE SCHAT.
HOOP DAT JE ER VEEL PLEZIER VAN MAG BELEVEN.
EN DAT DE MENSEN DIE MET JE RIJDEN.
ALTIJD EEN ZONNETJE VOOR JE ZULLEN WEZEN.
JIJ BENT MIJN TROTS EN MIJN BESTAAN.
LIEVE YVONNE IK ZAL ALTIJD ACHTER JE BLIJVEN STAAN.