Stuit tegen muur van wederzijds onbegrip
koppigheid versus ondankbaarheid
wantrouwen versus medelijden
steunt op eergevoel dat ik al lang verloren ben.
Jij eist wederzijds vertrouwen
hoewel je dat al meer dan eens gebroken hebt
”…niet zoveelste in de rij
van waardeloze vrienden!”.
Ik ben bang om te vertrouwen
bang dat vrienden vijanden zijn
rechtevenredig met wat het verleden heeft bewezen
word jij de enige vijand die ik nooit kan verslaan.