Heb je ooit
Heb je ooit zoveel van iemand gehouden dat je erdoor moest huilen
Heb je ooit zo erg iets nodig gehad dat je er ´s nachts niet van kon slapen
Heb je ooit probeert de woorden ervoor te vinden maar ze kwamen niet juist uit je mond
Heb je ooit,
Heb je ooit?
Ben je ooit verliefd geweest,
zo ontzettend verliefd geweest dat je er alles voor over zou hebben om het hen duidelijk te maken,
heb je ooit iemand gehad die zomaar je hart stal
je zou er alles voor over hebben om er voor te zorgen dat zij hetzelfde voor je zouden voelen
Heb je ooit gezocht naar woorden waarmee je hun hart zou kunnen winnen
maar je weet niet wat je moet zeggen en je weet niet waar je moet beginnen
Heb je ooit degene gevonden waar je je hele leven al van hebt gedroomd
je zou er alles voor over hebben om hen in de ogen te kijken
heb je eindelijk degene gevonden aan wie je je hart hebt gegeven,
om dan te merken dat die zijn hart niet aan jou geeft?
heb je ooit je ogen gesloten en gedroomd dat ze bij je waren
maar alles wat je kunt doen is wachten op het moment dat ze om je gaan geven
wat moet ik doen om je in m'n armen te krijgen, schatje
wat moet ik doen om je hart te veroveren
om je te laten begrijpen dat ik je misschien naast me nodig heb
ik moet je in m'n leven zien te krijgen
want schatje,
ik kan er niet van slapen .......
Ciao,
Miquel