Het leven is een droom
Als je droomt om te leven
Als je droomt om te zijn
in de droom van je leven
Kijk
daar staat geschreven
Dat het mooi is als je lacht
En dat het niet komt uit de dingen
Maar uit de weg van je hart
Als
je straalt van geluk als een ster bij nacht
Brengt de maan de rust tot leven
En het licht de kracht