Jij daar...lief kind...
Jij daar,...die meeloopt met de wind...
Jij daar,...die speelt,...
Jij daar,...die je nooit verveeld...
Jij daar,...met je mooie stralende oogjes,...
...Tekent in de lucht mooie boogjes...
Jij daar,...zonder zorgen,...
...Blijf bij mij tot morgen...
Jij daar,...die me gelukkig maakt,...
Jij daar,...waar ik over waak...
Jij daar,...die me aan het lachen brengt,...
Jij daar,...die mooie kleuren voor me mengt...
Jij daar,...met je mooie lach,...
Jij daar,...die me voor het eerst zag...
Jij daar,...voor het eerst op je voetjes,...
Jij daar,...ik wordt moetjes...
Jij daar,...blijf maar lekker lang bij me,...
Jij daar,...vanaf vandaag is het ‘we’...
Jij daar,...blijf gelukkig,...
Jij daar,...je maakt me droomerig...
Jij daar,...verlaat me niet,...
Jij daar,...ik slaap nog niet...
Jij daar,wat wordt je groot,...
Jij daar,...m’n soortgenoot...
Jij daar,...wees niet verdrietig,...
Jij daar,...je bent niet miezerig...
Jij daar,...vertel me wat er is,...
Jij daar,...je weet dat ik je mis...
Jij daar,...ga nou niet weg,...
Jij daar,...onthou wat ik zeg...
Jij daar,...ik hou van jou,...
...En weet da ik je nooit verlaten zou!...
Jij daar,...wees niet bang,...
Jij daar,...het duurt niet lang...
Jij daar,...als er iets is,...
Kom bij me,...kwil niet da je je vergist...
Jij daar,...je moet nu gaan,...
Jij daar,...mijn liefde voor je zal nooit vergaan!...