De tijd is gekomen om te stoppen met dromen.
Nu is het moment van afscheid gekomen.
Jij jouw weg,en ik de mijne zo hebben we het gekozen.
We waren een tijd samen in vreugde en liefde,maar nu is het grote afscheid er toch van gekomen.
Niet jij of ik dachten dat we ooit deze weg gingen kiezen en elkander zouden verliezen.
Het afscheid deed pijn maar het verdriet was groot.
Ik dacht dit is het einde van mijn geluk.
Niets is minder waar raar maar waar deze weg was de juiste,het heeft me andere gedachten en waarden gebracht.
Bedankt dat je me deze weg hebt getoond het heeft me beloond.
Beloond met nieuwe inzichten in mezelf,afwerken van het verleden.
Ik leer nu leven in het heden sta niet meer stil bij het verleden.
Het besef is nu,het is allemaal voorbij de transformatie is dichtbij.
zo heb ik geleerd van elkeen en iedereen,leer je wat van alles wat er gebeurt in een mensenleven,vele dingen zijn maar voor even.
Maar wat er ook gebeurt alles is een les,al is iets maar voor heel even geweest.
Leren genieten van de kleine dingen die niet zo hoor opspringen.
Ik ga door met een groter besef en een grotere waarheid.
Jij jou weg en nu ik de mijne en onze wegen lopen ver uiteen.
Die komt nooit meer samen,hoezeer we ook waanden we zijn voor elkaar bestemd.
Jij hebt de keuze gemaakt en ik heb deze aanvaard.
bedankt om me een nieuwe weg aan te tonen.