sins ik heel gelukkig ben met me vriend heb ik een andere leven,
blijf nu heel vaak bij andere mensen kleven.
mijn leven is ook heel erg postief veranderd,
daar ben ik heel blij mee mis me oud vrienden niet.
heb nieuwe leven en nieuwe vrienden ga vaak met ze uit
ga vaak stappen zo was ik vroeger niet!!
ik had mischien verkeerde beslissing gemaakt in me leven die msichien ook goed zijn geweest voor de rest van me leven.
ik heb een hele lieve zusje!! en een hele lieve vriend waar ik ontzettend veel van hou en om geef daar ben ik ook heel zuinnig op...
wat ik wil zegge is zoek je echt leven op en ga er voor dat doet heel vaak goed kijk goed om je heen of je vrienden je echty vriend wel zijn!!
heel veel liefs en knufffies