Een nieuwe lijn naar de toekomst
De weg naar de andere kant
Het knopje van mijn hersens weer verdraaid
Tot vergeefs mijn dromen verlaten
en tot bij nader denken
wat ik bij deze dromen niet kon
Ik nu naartoe zal lopen
De heimwee van het vorige
trotseer ik iedere dag
Mensen die leven in de werkelijkheid van mijn gedachten
Mijn droom die zie ik elke dag
Maar de kijk die ik nu heb op het leven
Wat ik in mijn vorige droom niet zo veel kon
Zal ik nu trotseren tot in de hoogste graad
Mensen die leven
in de werkelijkheid van mijn vorige droom
dromen,soms over hoe ik nu leef
en willen zich soms begeven
in het gene wat ik nu bega
Dromen,droom of niet
het is de kijk waar het op staat