op een dag werd ik wakker,ik voelde me zwakker en zwakker.
men haren vielen uit.ik kon haast tegen geen enkel geluid.
alles deed drie maal zo pijn,zou het weer dat monster zijn?
het monster dat ik moet bestrijden,mezelf daarvan bevrijden.
alle mensen deden vol liefde en vlijt.want ik ging slapen voor eeuwig en altijd.