Klein, donzig wolkje,
draait om de hele wereld heen
Als een rennend schaapje in de weide
nooit ben je daar alleen.
Klein, donzig, schaapje,
steeds anders dan wat je was
een schaapje, ezel, of een koning
Ik lig hier lekker in het gras
Klein, donzig wolkje,
ik wist niet dat je bestond
Je draait zo mooi daar aan de hemel
kon ik maar met je mee de wereld rond
Klein, donzig wolkje,
ik kan je bijna niet meer zien
maar als ik hier heel lang zou blijven liggen
zie ik je nog een keertje, heel misschien..
Maar de wolkjes in mijn gedachten
Worden schaapjes, ik tel ze vlug
Mijn oogjes sluiten, dag klein wolkje
In dromenland zie ik je misschien weer terug..