Jij bent heel speciaal voor mij,
elke dag maak jij me blij.
Met je mooie ogen en je lieve lach,
je weet dat ik je heel erg mag.
Dit gevoel is moeilijk uit te leggen,
maar dit is het enige dat ik je wil zeggen:
Christopher, ik hou van jou!
Van je klein zoeteke.