Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
hand en hand met ...
hand en hand met...
zie je die ene jongen die daar loopt
met het meisje hand en hand
hij werd door haar gedoopt
ze hebben samen een vaste band
dit vind ik echt niet fijn
als ze samen zijn
samen zijn ze verdronken
in het rode kleurijke geblonken
dit vind ik echt niet fijn
als ze samen zijn
ik ben alleen verdronken
in het verdrietigste hoekje geblonken
daar zit ik dan
al kijkend naar die twee
daar zit ik dan
al huilend in mijn hoekje
daar zit ik dan
zie het traantje voor traantje uit mijn ogen stuiteren
daar zit ik dan
helemaal alleen
zie je die ene jongen die daar loopt
met het meisje hand en hand
straks wordt ze gedumpt
en zie ik die ene jongen
hand en hand met mij
Reacties op dit gedicht
Leroy Frieke vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Leroy Frieke
Gecontroleerd door:
Frummel
Gepubliceerd op:
13 september 2002
Thema's:
[Jaloezie]
[Jaloezie]
[Jaloezie]