NATUURPRACHT...
de zon straalt er vrolijk op los,
de lucht is stralend blauw,
het water kabelt zachtjes...
zacht fris groen kleurt het mos.
Bomen wiegen in de wind,
de bladeren zo mooi van tint,
geurende bloemen in de velden,
vogeltjes die zich zingend melden.
alles staat er prachtig bij...
vogels fluiten,daardoor ben ik blij,
dieren huppelen in het rond,
deze lucht zo fris en gezond...
Ik verklaar de échte natuur heilig,
en voel me daarin nog veilig,
het respect van juist de mens,
ik wat ik de natuur zo wens.
Dit gedicht komt onder de handen van tynipox en passy van daan.
strove 1 en 3 zijn van passy en strove 2 en 4 zijn van tynipox.
veel leesplezier...xxx