Heel lang liep ik rond
met een angst ontzettend groot
Was bang te worden opgehaald
door een niet te stoppen kracht..De Dood..
Jeugdherinneringen kwamen op, van het bijna sterven
En kregen de kans vele momenten
in mijn leven te bederven
Doch lang geleden vond ik de moed
weer te kijken naar dat moment
En kwam observerend tot de conclusie
dat de dood mij nooit heeft geremd
Ik was helemaal niet bang om te sterven
geen één moment..echt
't is niet de dood maar de oplegging
van de wil van een ander
waar je tegen vecht
het moment van sterven en hoe,
ligt besloten in je weten..stil
en een ieder die beslist voor jouw,
berooft je van je eigen wil.....