Stefanie,
als je ooit iets kwijt wil,
of je eens goed wilt schreeuwen,
doe tege mij dan alstublieft niet stil,
want ik zal je nooit de rug toekeren.
Dus voel je maar snel terug goed in je vel,
Het leven valt echt wel mee,
want samen komen we er wel.
zeker samen, met ons getwee.
je bent een echte vriendin,
dankzij jou heeft men leven weer wat zin...
(dit is voor stefanie timmermans, een nieuw meisje van men klas, die ik echt mega tof vind. Ik hata het als ze ongelukkig is, dus ik hoop dat ze snel weer lacht. Tis echt ne schat, en kzen blij dak haar ken)